Vad får jag i ersättning?

Ersättning
Du får panelpoäng för alla undersökningar du besvarar
Den uppskattade enkätlängden i minuter överförs till poäng. Du får till exempel 5 poäng för en enkät som normalt tar 5 minuter att besvara.
Panelpoäng ger dig värdecheckar!
När du är inloggad kan du se hur många panelpoäng du har just nu. När du samlat tillräckligt med panelpoäng kan du lösa in dem mot olika värdecheckar. Dessa går att använda i din Telenorbutik, hos iTunes eller SF Bio.

 

Telenorbutik

Telenorbutik

När du har samlat ihop 100 poäng så kommer du kunna växla in dessa till en värdecheck på 150 kr som går att använda på tillbehör i alla Telenorbutiker i Sverige. Väljer du detta alternativ kommer vi skicka ett presentkort hem till dig, vilket tar ca 1 vecka. Du visar sedan upp värdechecken för säljaren i butiken när du ska betala (endast giltig i en fysisk Telenorbutik, ej online). Det går endast att använda en värdecheck vid varje köptillfälle.


 

SF Bio

För att kunna växla in till en värdecheck från SF så måste du ha kommit upp i 100 panelpoäng. Dina 100 poäng omvandlas till en värdecheck på 125 kronor hos SF Bio! Om du väljer att växla in till en värdecheck från SF får du en elektronisk värdecheck mailad till den e-postadress som du angivit i ditt panelkonto.


 

WWF_25mm_no_tab

Skänk till välgörenhet

Vill du att dina insamlade poäng ska gå till välgörande ändamål istället? När du har 50 panelpoäng kan du även växla in det som en gåva på 50 kr till en av våra samarbetspartners Röda Korset och ECPAT.


 

WWF_25mm_no_tab

SuperPresentkortet

När du uppnått 100 panelpoäng har du möjlighet att lösa in dessa mot ett SuperPresentkort från Presentkorttorget värde 100 kr. Om du väljer att växla in till en värdecheck från SuperPresentkortet får du en elektronisk värdecheck mailad till den e-postadress som du angivit i ditt panelkonto. Klicka här för att se vilka företag som stödjer SuperPresentkortet.